Poseta pokrajinskog sekretara

15.04.2021.

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić posetio je 15. aprila sa svojim saradnicima opštinu Novi Bečej .Tom prilikom razgovarao sa predsednikom opštine Sašom Maksimovićem, zamenikom predsednika Ivicom Milankovim i direktorima ustanova socijalne zaštite iz ove opštine.

poseta pokrajinskog sekretara

Direktor Centra za socijalni rad Aleksandar Fabijan i direktorka ustanove za smeštaj korisnika Ljiljana Bognić, upoznali su pokrajinskog sekretara sa trenutnom situacijom i organizacijom rada u ustanovama, uslovljenom epidemiološkom situacijom.

poseta pokrajinskog sekretara02

Pokrajinski sekretar je rekao da u narednim danima očekuje rešavanje konkursa namenjenog unapređenju socijalne zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine u ukupnom iznosu od 90 miliona dinara. „Kako su se obe ove ustanove od početka pandemije dobro organizovale rad sa korisnicima i mogu biti dobar primer ljudskog odnosa zaposlenih prema korisnicima, pri rešavanju zahteva ćemo uzeti u obzir i njihove potrebe, koje su svakako promenjene u odnosu na period pre pandemije“ istakao je sekretar Vuletić.

poseta pokrajinskog sekretara03

Snimak posete možete pogledati na sledećem linku.

Pogledajte još: