Radna poseta zaposlenih iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti ”Sveti Vračevi” Novi Kneževac

U sklopu poboljšanja usluga koje pruža Dom za odrasle i starije “Sveti Vasilije Ostroški – Čudotvorac”, organizovali smo niz radnih sastanaka sa zaposlenima u Ustanovama sekundarne i tercijarne zaštite.

Dana 20.06.2019. ugostili smo kolege iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti ”Sveti Vračevi”, Novi Kneževac. Poseta je započeta sastankom i obraćanjem direktora Doma za odrasle “Sveti Vasilije Ostroški – Čudotvorac” Mr sci. med. Bognić dr Ljiljane, kao i direktora Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti ”Sveti Vračevi”, Novi Kneževac dr Jovana Milovanovića.

Usledio je obilazak smeštaja korisnika, ambulanti, prostorija za druženje, kao i posete radno-okupacionim terapijama. Tokom posete jednoj od radno-okupacionih terapija, gosti su imali prilike da prisustvuju umetničkom programu, koji su priredili korisnici uz pomoć radno-okupacionih terapeuta.

Sastanak je završen druženjem u Klubu za dnevni boravak penzionera, uz postignute konkretne dogovore, koji direktno utiču na bolje lečenje i život korisnika Doma za odrasle “Sveti Vasilije Ostroški – Čudotvorac”.

Gosti iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti ”Sveti Vračevi”, Novi Kneževac, vidno zadovoljni Ustanovom i uslovima za boravak i život korisnika, pozvali su nas da ih posetimo, kako bi saradnja bila što uspešnija za dobrobit korisnika.

Pogledajte još: