Sunčana jesen na odeljenju 3

Korisnici i zaposleni na odeljenju br. 3, su sa radošću dočekali još jednu jesen i obeležili kreativnim i zanimljivim sadržajem nedelju  pod nazivom ,,Sunčana jesen života.’’

Nedelja ,,Sunčane jeseni života’’ je počela sa spremnim i raspoloženim ekipama koje su se takmičile u društvenim igrama (šah, domine, ne ljuti se čoveče).

Utorak je bio pravi dan za literarno prepodne, korisnici koji inače vole lepu reč i čitanje su svim prisutnima čitali prozne tekstove o jeseni, mudrosti, starosti, prijateljstvu, program je pratila prigodna muzika.

2020 od32

Igre bez granica su obeležili smeh, šala i lepo vreme. Na terenu je bilo mnogo takmičara koji su uspešno ili manje uspešno obavili zadatke koje su im radni terapeuti smislili.

Četvrtak je bio izazov za sve učesnike kojem su se unapred radovali. Naime, ovoga dana je organizovan kviz iz opšte kulture. Treba napomenuti da su se takmičari veoma dobro snašli i pokazali su zavidno znanje.

Petak je dan kada se na ovom odeljenju održava terapijska zajednica, ali ovoga puta je održana svečana terapijska zajednica na predlog korisnika. U prvom delu su proglašeni pobednici održanih takmičenja i igara, sa mnogo doskočica i šala, a u drugom delu je priređena žurka uz kolače, sok i kafu.

2020 od31

U toku ove nedelje,  u dvorištu odeljenja organizovan je i roštilj na radost svih. Muzika, sportske aktivnosti, igra, druženje i uživanje u lepom danu je svima prijalo.

Pogledajte još: